INFORMACIÓ D'INTERÈS

Benvinguts a les jornades d'emprenedoria i coworking rural a Riba-roja d'Ebre.

En un món empresarial en constant evolució, els emprenedors busquen noves maneres de prosperar. L'entorn rural ofereix un escenari ideal per a l'innovació i la col·laboració, però també presenta els seus propis desafiaments únics.

En aquest panorama, els espais de coworking s'alcen com a punt de trobada per als emprenedors rurals. A través d'aquests espais, es crea un ecosistema propici per a la innovació i la col·laboració.

Afrontem els reptes que suposa emprendre en aquest entorn, cercant noves formes d'interconnexió i creixement professional. Aquesta jornada té com objectius principals:

 • Servir de punt de trobada d'emprenedors i gestors d'espais de coworking d'àmbit català
 • Establir dinàmiques de treball per emprenedors i gestors d'espais de coworking: Identifiquem els reptes als que ens enfrontem en l'àmbit rural i definim solucions
 • Fem xarxa: Coneguem els emprenedors i els seus projectes. Explorem els beneficis de formar part de la comunitat coworker catalana

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Adreça

Espai de coworking ZONA LÍQUIDA - Plaça 1 d'Octubre s/n, Riba-roja d'Ebre (43790)

Telèfon

+34877912263 (Dilluns a divendres de 9h a 13h)

Preguntes freqüents

 • A quí va dirigida la jornada?

  La jornada va dirigida a tots els emprenedors i professionals que desenvolupen o volen desenvolupar la seva activitat a l'entorn rural, així com gestors i dinamitzadors d'espais de coworking rurals. També és interessant per tots els professionals, gestors i dinamitzadors d'espais de coworking no rurals que vulguin establir sinergies o invertir en projectes d'àmbit rural.

 • Les inscripcions es faran mitjançant el formulari que estarà disponible tan bon punt tinguem enllestida l'edició del 2025. Us podreu inscriure mitjançant l'enllaç de la capçalera d'aquesta web o contactant amb Zona Líquida.

 • Si busques donar visibilitat al teu projecte o necessites col·laboradors per fer realitat la teva visió, l'Espai CONNECTA és el lloc perfecte per fer-ho. Aquí, t'oferim més que només un espai físic: t'oferim una activitat per connectar amb altres emprenedors, compartir les teves idees i fer-les realitat. Dona a conèixer el teu projecte en format "elevator pitch" i posa't al mapa.

 • Si necessiteu allotjament teniu disponibles:

  Càmping Riba-roja

  Hotel Vilar Riu de Baix (Flix)

 • Riba-roja d'Ebre disposa d'un punt de recàrrega gestionat per Endesa al Carrer Reus, 3. Permet alimentar dos vehicles de manera simultània, un utilitzant la recàrrega ràpida (20 minuts) i l’altre la semiràpida (una hora).

 • El dia de l'event s'habilitarà una zona gratuïta d'aparcament al camp d'esports municipal (Carrer Casetes, 21)